The Meg

The Meg telyes film, The Meg online film magyarul, The Meg teljes film magyarul indavideo, The Meg teljes film magyarul videa

.
Meg – Az őscápa

Meg – Az őscápa

Meg – Az őscápa    09 August 2018

ActionScience FictionThriller

6
TMDb: 6/10 1,562 votes

A valóság minden képzeletet felülír. Amikor az Amerikai Haditengerészet különleges búvárja, Jonas Taylor egy balul sikerült bevetés után azt állítja, hogy a társai azért haltak meg mind, mert a tenger mélyén egy réges-rég kihalt őscápa támadt rájuk, senki nem hisz neki, és leszerelik. Ő viszont nem tud szabadulni az esettől: kutat, olvas tanul, szeretné megérteni, hogy mi történt vele – arra készül, hogy egyszer visszatér a mélybe, és szembenéz a társai gyilkosával. Végül egy tudományos expedíció tagjaként le is merül a Mariana árokba, ismét találkozik régi ellenfelével, és az újra támad. De ezúttal még nagyobb baj történik: párharcuk közben a fenevad keresztüljut azon a tengeri sávon, amely eddig a mélyben tartotta, és most a világ tengereit járva rettenetes pusztításba kezd. Taylor felelősnek érzi magát a katasztrófáért, és megpróbálja legyőzni egyre erősödő félelmét: tudja, hogy neki kell legyőznie a megalodont.

Ami nem öl meg

Ami nem öl meg

Ami nem öl meg    26 October 2018

DramaThrillerMysteryCrimeAction

5.5
TMDb: 5.5/10 37 votes

Sose hátrálj meg

Sose hátrálj meg

Sose hátrálj meg    04 March 2008

DramaAction

6.5
TMDb: 6.5/10 913 votes

Jake Tyler új városba költözik a családjával. A fiatalember belekeveredik az illegális küzdelembe, amelyben különböző küzdősportok képviselői mérik össze erejüket. A harcban nincsenek szabályok, csak az számít, ki nyer. Bár Jake alulmarad az összecsapásban, nem engedik kiszállni. A családját és a barátait is veszély fenyegeti, ha nem vesz részt a következő menetben. Jake a veterán, visszavonult harcművészhez, Jean Roquához fordul segítségért, hogy felkészítse az összecsapásra. A kemény edzések után eljön a pillanat, amikor szembe kell néznie ellenfelével.

The Incredible Journey of Doctor Meg Laurel

The Incredible Journey of Doctor Meg Laurel

The Incredible Journey of Doctor Meg Laurel    02 January 1979

DramaTV Movie

5
TMDb: 5/10 1 votes

Sose hátrálj meg 2

Sose hátrálj meg 2

Sose hátrálj meg 2    13 September 2011

DramaAction

6
TMDb: 6/10 217 votes

Egy hétköznapi egyetem zárt ajtajai mögött egy illegális, kizárólag a legjobb harcosok számára szervezett bajnokság van készülőben. Egy egyedülállóan tehetséges, ex-MMA sztár, Case Walker négy, teljesen más stílusban harcoló tanítványt készít fel a küzdelemre. Az ex-bokszoló Zack, az MMA harcos Tim, a birkózó Mike és Justin fizikai és mentális képességei a végsőkig próbára kerülnek, mielőtt fej-fej mellett elindulnak a létező legkeményebb versenyen.

A tizedes meg a többiek

A tizedes meg a többiek

A tizedes meg a többiek    03 September 1965

Comedy

7.7
TMDb: 7.7/10 6 votes

A II. világháború utolsó heteiben Molnár tizedes a zászlóalj gránátokba rejtett zsoldjával a maga részéről befejezettnek nyilvánítja a háborút. Egy, a pikírt inasra, Albertra bízott kastélyban talál menedéket, ahol már több sorstársa bujkál. Itt átveszi a parancsnokságot és kiosztja a feladatokat mindenkinek, a különféle lehetőségeket számbavéve. Ha kell, honvédek és átveszik a nyilasok által elfogott Szíjjártó munkaszolgálatost,ha kell szovjet katonát mentenek meg. Életveszélyes kalandok, bámulatos helyzetek, hiába kerülik a németeket és a szovjeteket is.

Szerezd meg a zászlót

Szerezd meg a zászlót

Szerezd meg a zászlót    28 August 2015

ComedyAnimationAdventureFamily

6
TMDb: 6/10 98 votes

A 12 éves Mike apja és nagyapja is űrhajósok voltak. Ám a fiú elidegenedett a nagyapjától, aki a családtól elzárkózva él. Frank az Apollo XI legénységének tagjaként írta be nevét a történelemkönyvekbe. Mike megtudja, hogy egy milliárdos a Holdra készül, hogy kiaknázza az értékes ásványkincseket, és kitűzze zászlaját az amerikai helyett. Mike összefog nagyapjával, és a legjobb barátaival Amy-vel és Marty-val, valamint egy kaméleonnal annak érdekében, hogy megakadályozzák a milliárdos gonosz tervét.

Hosszú még az út hazáig

Hosszú még az út hazáig

Hosszú még az út hazáig    24 September 2015

ActionDramaHistory

7.3
TMDb: 7.3/10 4 votes

A film a koreai háborúban játszódik, a fegyverszünet előtti 3 napban. Nam-Bok dél-koreai katona. Egyszerű gazdálkodó volt, mielőtt a hadseregbe került. Nam-Bok azt a megbízást kapja, hogy egy titkos dokumentumot adjon át egy meghatározott időben és helyen, de az észak-koreai hadsereg támadása miatt Nam-Bok elveszíti a dokumentumot. Eközben Young-Gwang egy észak-koreai katona. Ő egy tank legénység tagja. Dél felé tartva csapatát bombázzák, és ő marad az egyetlen. Már kész hazatérni, de útközben ő találja meg a dokumentumot. A két férfi a nyugati fronton találja magát egymással szemben.

Ne csókold meg a menyasszonyt!

Ne csókold meg a menyasszonyt!

Ne csókold meg a menyasszonyt!    03 April 2011

ActionCrimeComedyRomance

5.7
TMDb: 5.7/10 81 votes

Bryan (Dave Annable) házi kedvencekről készít vicces fotókat kissé lökött asszisztensével, Tonyával (Mena Suvari), aki a szerelmével üldözi. Egy nap Vadik (Ken Davitian), a horvát maffiafőnök felesége (Jeanne Rogers) képeket akar készíttetni a macskájáról. A fotózás balul sül el: a cicus gipszbe, Bryan pedig bajba kerül. Nikitin a pórul járt macskáért cserébe azt "kéri" Bryantől, hogy vegye feleségül a lányát, Mashát (Katharine McPhee), aki csak így juthat zöldkártyához. A kiszemelt vőlegény lelkesen fogadja az ultimátumot. Csakhogy Vadik testőre, Brick (Vinnie Jones) is szerelmes a lányba, és halálosan megfenyegeti Bryant, akinek "csak" egy évet kell kibírnia férjként úgy, hogy egyetlen ujjal sem érhet Mashához. A nem mindennapi nászútra, ahol elszabadulnak az indulatok, elkíséri az ifjú párt a Bevándorlási Hivatal nyomozóin kívül Ernesto (Rob Schneider), az őrült mexikói is.

Öld meg a sógunt - A sógun szamurájai

Öld meg a sógunt - A sógun szamurájai

Öld meg a sógunt - A sógun szamurájai    21 January 1978

ActionDramaAdventure

7.3
TMDb: 7.3/10 13 votes

A második Tokugawa-sógun halála után kiderül, valójában fia, Iemitsu bérelte fel a gyilkosokat, hogy mérgezzék meg őt, abban a reményben, hogy a fiú örökli a sógunátust - dadogása és arcán lévő anyajegye ellenére. Iemitsu és testvére, Tadanaga halálos ellenségekké válnak, a nép pedig két szembenálló oldalra bomlik, s véres háború veszi kezdetét. Iemitsu kardvívástanára, Yaguyu mindenre elszánt, csak hogy Iemitsu legyen a sógun, ennek érdekében mindenkit elárul, még saját családját is.

Marley meg én: A kölyökévek

Marley meg én: A kölyökévek

Marley meg én: A kölyökévek    01 June 2011

ComedyFamily

5.4
TMDb: 5.4/10 60 votes

Emlékeznek még Johnnyra és Jennyre, a fiatal párra, aki egy tündéri labradorkölykön próbál felkészülni a gyermeknevelés nehézségeire? Vagy inkább Marleyre, aki pokollá változtatta az ifjú pár életét, és romhalmazzá a lakásukat? A világ legrosszabb kutyája most visszatér, hogy megmutassa, milyen csintalan volt már kölyökkorában. A barátjával, Bodi Grogannal hatalmas felfordulást okoznak egy kutyaversenyen. Marley túljár a többi kutya eszén, miközben szíveket rabol a maga egyéni és utánozhatatlan módján.

Játszik még a szív

Játszik még a szív

Játszik még a szív    21 April 2005

RomanceComedy

4
TMDb: 4/10 36 votes

Alice Holbrook (Jennifer Love Hewitt) látszólag boldog házasságban él Sammel (Jimy Mistry). Valentin-nap van, amikor is egy a nővérével részegen kötött fogadás értelmében Alice névtelen üdvözlőkártyát küld Samnek, mert kíváncsi rá, vajon a férfi eltitkolja-e. Sajnos Sam nem szól a kártyáról és ez alaposan feldühíti Alice-t. Archie (Dougray Scott), Sam legjobb barátja önkéntelenül - bár nem minden hátsó szándék nélkül - besegít, hogy az ostoba tréfának induló helyzet teljesen elfajuljon és Alice azt higgye, a férjének szeretője van. És van?! Alice nehéz döntéssel néz szembe: vagy harcol házasságáért vagy kilép belőle, és elhagyja Samet. A nő a harcot választja. De vajon mit ér el vele?

Bocsáss meg, drágám!

Bocsáss meg, drágám!

Bocsáss meg, drágám!    13 April 1956

Comedy

7
TMDb: 7/10 3 votes

Fernand Vignard férfiszabó, de titokban arra vágyik, hogy női ruhákat tervezhessen. Féltékeny felesége tisztában van vele, hogy a szelíd álarc mögött Fernand nagy szoknyabolond, azt viszont nem tudja, hogy emiatt el is bocsátották az állásából. A férfi tehát a legkülönbözőbb trükköket találja ki, hogy ne derüljön ki az igazság és emiatt egyre képtelenebb helyzetekbe bonyolódik. Egy nap azonban rámosolyog a szerencse: egy váratlan örökség révén úgy tűnik, megvalósíthatja titkos álmait...

Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni

Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni

Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni    12 June 2015

ComedyDrama

7.6
TMDb: 7.6/10 1,378 votes

Greg, a kissé különc középiskolás srác előtt két cél lebeg: valamiként túlélni a sulit és legjobb barátjával, Earllel régi filmek olcsó verziójának elkészítéséből karriert befutni. Édesanyja javaslatára azonban elkezd barátkozni a rákos Rachellel, s a kezdetben nyűgnek érzett feladat szép lassan értékes élménnyé változik. Szoros barátság alakul ki kettejük között, miközben Greg életfelfogása is átformálódik.

Megaagy és a piros gomb

Megaagy és a piros gomb

Megaagy és a piros gomb    25 February 2011

AnimationActionComedyFamily

6.1
TMDb: 6.1/10 59 votes

Miután Megaagy jó útra tért, elárverezi a gonoszságra használt halálos fegyvereit. Egyetlen dolog nem kel el, egy rejtélyes és veszélyes piros gomb.

Bob, a mester - Megamasinák

Bob, a mester - Megamasinák

Bob, a mester - Megamasinák    15 June 2017

AnimationComedyFamily

10
TMDb: 10/10 2 votes

Bob és csapata összefog a Megamasinákkal, hogy Spring Cityben egy új gátat és víztározót építsenek. De vajon készen állnak erre a mega kihívásra?

The Pills - Sempre meglio che lavorare

The Pills - Sempre meglio che lavorare

The Pills - Sempre meglio che lavorare    21 January 2016

Comedy

5.7
TMDb: 5.7/10 69 votes

Phantom of the Megaplex

Phantom of the Megaplex

Phantom of the Megaplex    10 November 2000

TV MovieActionComedyFamilyMystery

6.1
TMDb: 6.1/10 29 votes

Megiddo: Az omega-kód 2

Megiddo: Az omega-kód 2

Megiddo: Az omega-kód 2    07 September 2001

ActionScience FictionThriller

4.3
TMDb: 4.3/10 13 votes

Film a közelmúltból a közeljövőbe repít: Az antikrisztus egy napon teljhatalmi igényekkel lép az emberiség elé. Lesznek (ördögi) eszközei arra, hogy a többséget maga mellé állítsa, de aki ragaszkodik a mennybe vezető egyetlen Úthoz (János 14,6), az nem hódol meg előtte. "...és mindenki gyűlöl majd titeket az én nevemért; de aki mindvégig kitart, az üdvözül." (Márk 13,13) A film felkavaró jelenetekben mutatja be a Sátán gonoszságát és hatalmát, ezért jó már előre hittel arra a napra tekinteni, amikor a Názáreti Jézus legyőzi: „A világ felett a királyi uralom a mi Urunké, az ő Krisztusáé lett, és ő fog uralkodni örökkön-örökké." Jelenések 11,15

Men and Their Megapodes

Men and Their Megapodes

Men and Their Megapodes    01 January 1998

0
TMDb: 0/10 0 votes